FOBID Studiedag Catalogus 2.0

Een dag na de SURF Onderwijsdagen wachtte me bij de OBA Amsterdam nog een heel aardig klusje, namelijk de FOBID Studiedag Catalogus 2.0.

Ik mocht de dag openen, iets wat zowieso al spannend is, maar op het moment surpreme liet mijn laptop me in de steek, het beeld ging zomaar *poef* onverbiddelijk op zwart. Het zal zo’n vijf minuten gekost hebben voordat de boel weer opgestart was, maar met bijna 300 mensen in de zaal leek het voor mij toch een stukkie langer. Mijn les heb ik wel geleerd; vertrouw er nit op dat je laptop het wel een half uurtje zonder stroomkabel kan volhouden, zelfs al geeft de accu-indicator 85% vol aan! Maar goed, daarna was ik wel weer dubbel zo blij dat ik dan toch mijn verhaal mocht doen, want ik had veel leuke dingen om te laten zien.

Om de boel even scherp te stellen, ben ik hiermee begonnen:Dankzij de aanwezigheid van bibliobloggers Wouter en Jeroen kan ik zelf de verdere verslaglegging achterwege laten, Wouter bleek maar weer eens een voortreffelijke liveblogger te zijn en Jeroen wist het maximale uit zijn Asus Eee webcam te halen, de presentaties waren zomaar ineens live te volgen via ustream.tv.

De verslagen van Wouter staan op zijn blog uiteraard, de opnames van Jeroen vind je op de Bibliotheek2.0-Ning. Voor de volledigheid staan hieronder nog eens m’n sheets:0 Reacties

Commenting is not available in this blog entry.
Abonneren op deze weblog via RSS Add to Google Add to Netvibes

of verdwaal in het archief